Info

Food Photography

Roland Geelen
Borgesius Bakkersbrood-Albert Heijn-Roland Geelen Fotografie

Foodfotografie

Roland Geelen is – door een jarenlange ervaring met deze specialistische tak binnen de fotografie – de juiste partner voor al uw food producties.

High-end Food Photography is zijn core-business. Voor het optimale resultaat zet hij altijd een stapje extra, om zo het hoogst mogelijk kwalitatieve niveau te bereiken.

Roland Geelen werkt samen met gepassioneerde foodstylisten. Sommige daarvan zijn ook in te schakelen voor het bedenken van nieuwe creatieve concepten en art direction. Samen maken we mooi beeld dat er heerlijk uitziet. Een goede kok is niet perse een goede Foodstylist en een goede Foodstylist is niet perse een goede kok. Foodstyling is dan ook van groot belang voor toonaangevende Food Photography

 

Samen met food gespecialiseerde retouchers (beeldbewerkers) werken we toe naar een fantastisch eindbeeld. Een beeld waarin uw producten volledig tot z’n recht komen. Ook de beeldbewerkers met wie we samenwerken zijn gepassioneerd over Food en leveren een high-end resultaat.

Onze jarenlange ervaring en onze passie voor eten is af te lezen aan de aantrekkelijke beelden die we maken, toegespitst op uw eisen en wensen.

Packaging Food Photography

Packaging Food Photography

De Ultieme Packaging Photography van uw food of food gerelateerde product, verdiend alle aandacht.

Culinaire fotografie (food fotografie) door een gespecialiseerd en gepassioneerd team zorgt ervoor dat uw verpakking er uit zal springen in de schappen bij de retail.

Ook hier zijn de foodstylisten weer van essentieel belang, die in een goede samenwerking op de set samen met de fotograaf en de opdrachtgever (op de set aanwezig of “op afstand”) het beste beeld maken.

De retoucher met een deccinialange ervaring in food verpakkings fotografie maakt vervolgens het beeld tot in de kleinste details kloppend voor het uiteindelijk Packaging Design.

Het beeld moet uiteraard passen in het vastgestelde design waarbij artwork, tekst /copy en legal info een belangrijke rol spelen.

Gwoon, Roland Geelen, Food photography , Commercieel fotograaf
Roland Geelen Photography, KFC- Foodphotography voor alle toepassingen, toegespitst op uw wensen.

Commerciële food fotografie

(Commercial and Advertisement Food Photography)

Culinaire communicatie in al zijn aspecten. Wij luisteren graag naar de kennis en de inzichten die u heeft over de beste manier waarop uw product uw doelgroep kan bereiken.

Samen met onze expertise komen we vervolgens tot het beste resultaat.

Advertentie campagnes, Still’s voor in TVC (televisiecommercials) POS, Instore, Abri’s etc.

Samen met een professioneel en ervaren netwerk van propstylisten brengen we een volledige productie tot stand.

Kookboeken, recept fotografie, online content, social media

We zijn niet gebonden aan 1 geografische plek.

We fotograferen in 1 van onze vaste studio’s, een willekeurige passende locatie of gewoon bij u op locatie.

Wij verzorgen ook Packshot’s, reclame fotografie en redactionele fotografie. 

Wij werken voor media-agencies, Packaging design bureau’s, reclamebureau’s, retail, Horeca en direct voor Foodproducenten en Brands.

 

We kijken er naar uit samen met u, mooie beelden te realiseren.